Lifestyle,  Personal

Op welke plekken blog ik graag?

Als blogger zijnde moet je soms even van blog locatie veranderen. Dit is ten eerste goed voor nieuwe inspiratie en ten tweede kan dat gewoon! Dat is het fijne aan het hele blog leven. Naast dat ik veel thuis bezig ben met schrijven, vind ik het ook erg fijn om op andere plekken te schrijven. En het is handig dat ik dit kan doen in combinatie met mijn kinderen.

 

Het strand

Natuurlijk is mijn eerste keus het strand! Dat is ook niet zo gek, want het ligt vlak voor mijn deur. Er zijn veel verschillende strandtentjes in de buurt waar ik kan gaan zitten. Dus dat zorgt ook voor afwisseling. Het beste van alles is dat mijn kinderen zich ook kunnen vermaken met het maken van de prachtigste zandkastelen en heerlijke zandijsjes. En tussendoor genieten we van verkoelende duikjes in de zee.

 

Het zwembad

Soms zitten we een dagje beneden bij ons zwembad. Ja, wij hebben de luxe van een groot zwembad bij ons appartement. En nee, ik schrijf niet wanneer ik alleen met mijn kinderen ben. Wel wanneer er een nichtje bij ons komt zwemmen. Dan heb ik af en toe om wat tijd om te schrijven. Zo sla ik meteen twee vliegen in één klap. Mijn dochtertjes zijn lekker aan het zwemmen en ik kan alvast wat schrijven met hun gelach op de achtergrond.

 

Hancı

Bij ons in het centrum zit een tentje genaamd Hancı. Ze serveren hier heerlijke simpele Turkse broodjes en lekkere thee. Ook is er een uitgebreider menu, maar die kun je overal vinden. ’s Morgens is het hier redelijk rustig en er is schaduw. Voor mij is dit dan ook de ideale plek en tijd om daar te gaan zitten. Ik geniet dan van de mensen die langslopen. Soms zie ik dan dingen gebeuren, die mij meteen nieuwe inspiratie geeft.

 
Op welke plekken blog jij het liefst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten